MENÜ

Yalan, yalan, yalan

Senegalli file bekçisinin sözlerine yönetimden sert tepki geldi... “Kriz yok” diyen Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Sylva'yı yalan söyleyip gerçekleri saptırmakla eleştirdi.

Yalan, yalan, yalan

Son haftalardaki kötü performansıyla büyük eleştiri alan Trabzonspor kalecisi Tony Sylva’nın yönetim ile ilgili açıklamaları karşılığını çabuk buldu. Bordo-Mavili ekibin kurmaylarını, ‘büyük kulüp yönetememekle’ suçlayan Senegalli, maddi problemlerin de tavan noktasına ulaşmak üzere olduğunu iddia etmişti. FANATİK olarak kulübün etkili ismi, asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu’na konuyu sorduk, çarpıcı yanıtlar aldık. İşte polemiğe son verecek sözler: “Sylva’nın sözlerinde gerçeklik payı yok. Tek tek bakalım sözlerine... Lille ile konunun daha uygun rakamlara çözüleceğini söylemiş ama Fransız ekibinin idarecileri onun yüzünü bile görmek istemiyor. Çok kızgınlar ve hemen FIFA’ya gittiler. Yani çözümü her şartta FIFA belirleyecekti. Biz de bunu Sylva’ya defalarca sözlü-yazılı anlattık. Kriz iddiasına gelince... Ekonomik kriz sebebiyle ancak ufak-tefek aksamalar olmuştur ama kimsenin parası kalmaz. Bunu o da adı gibi biliyor...”

‘Kötü oyuna mazeret mi!’
“Son dönemdeki performans düşüklüğünü ekonomik sebeplerin ardına gizleyip, ‘Moralim bozuktu’ demeye getiriyor. Bu olacak iş değil. Trabzon’un ekstra bir krizi yoktur. Hatta birçok kulüpten daha düzenli bir ödeme planımız var. Çünkü ağır yaptırımları biliyoruz. Bu Sylva’nın ilk sıkıntısı değil. Çocuğuna İstanbul’da okul istedi, yardımcı olalım dedik, olduk. Sonra niye parasını vermiyorsunuz diye geldi. Biz böyle birşey konuşmamıştık, sözleşmesinde de yok. Yani kendi kafasına göre birşeyler düşünüp doğru diye aktarıp, hak istiyor. Savunma isteyeceğiz, gerekeni yapacağız.”

Serhat Demirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ