MENÜ

Yakup Aslan: Gündemimizde hoca değişikliği yok

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, teknik direktör Ersun Yanal'ın takımdan gitmesiyle ilgili en ufak bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.

Yakup Aslan: Gündemimizde hoca değişikliği yok

Aslan, AA muhabirine, Yanal’ın ABD’ye sağlık kontrolü ve tatil için gittiğini, bu hafta içinde Türkiye’ye geleceğini belirtti.
Takımda teknik direktör değişikliğine ilişkin bir gündemlerinin olmadığını ve bu tür söylentilere anlam veremediğini ifade eden Aslan, "Bizim planlarımızda hocamızın gitmesiyle ilgili en ufak düşünce yok. Yönetimin herhangi aşamasında konuşulmuş bir konu değil" dedi.

Basında bu konuda yer alan haberlerin spekülasyonlardan ibaret olduğunu vurgulayan Aslan, "Böyle bir düşüncemiz olsa sezon sonunda gündeme getirirdik ancak bu konuda hiçbir şey gündeme gelmedi. Bizim aklımızdan dahi böyle bir şey geçmedi. Kim bunları uyduruyor bilmiyorum. Hocayla ilgili söylentiler, bizden çıkan sözler değil" diye konuştu.

Aslan, transfer konusunda sportif direktör Süleyman Hurma’nın çalışmalarını sürdürdüğüne değinerek, şunları söyledi:
"Şahsi düşüncem, ekonomimizi sıkıntıya sokmayacak şekilde transferler yapmalıyız. Benim ve yönetim kurulu üyelerinin belli kısmının düşüncesi uçuk transferler yapılmamasından yana. Geçen sezon kadromuzu yeniledik. Ligin en fazla transfer yapan ekibi olduk. Kadromuza güveniyoruz. Bu kadroya bonservis bedeli fazla olmayan, yararlı olabilecek oyuncular bulunursa alınmalı. Kulübün ekonomisini düşünmek zorundayız."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ