MENÜ

Ya Johnson ya Cicero

Sağ bek transferi için kolları sıvayan siyah-beyazlı yönetim, Liverpool'la sözleşmesi biten Johnson'ı ilk sıraya aldı. Inter'de top koşturan Jonathan Cicero da adaylar arasında bulunuyor.

Ya Johnson ya Cicero

Yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında birçok mevkide oyuncu bakan Beşiktaş Yönetimi önceliği sağ beke verme kararı aldı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in basın toplantısında dile getirdiği sağ bek transferi için düğmeye basan siyah-beyazlılar, Liverpool’da top koşturan Glen Johnson’ın yanı sıra Inter’de forma giyen Jonathan Cicero’nun şartlarını araştırmaya başladı.

Opare gidiyor

Doğrudan ilk 11’de oynayabilecek düzeyde bir sağ kanat savunucusu arayan Beşiktaş’ın hedefindeki ilk ismin Liverpool’la sözleşmesi biten Glen Johnson olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlılar, Johnson’da sorun çıkması halinde Brezilyalı Cicero’ya yönelecek. Bu oyuncunun transferinde de problem yaşanırsa Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda sağ beke bir takviye yapılacak. Siyah-beyazlılar devre arasında Porto’dan kiralanan ancak beklentilere yanıt veremeyen Daniel Opare ile de yollarını ayıracak.

Stoper sırada

Beşiktaş Yönetimi sağ bek transferinin ardından rotasını stopere çevirecek. Siyah-beyazlıların listesinde çok sayıda aday olduğu ve bu oyuncular arasında şartları en uygun olan ismin tercih edileceği aktarıldı.

Kaynak:Milliyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ