MENÜ

Xavi'den Barcelona ve Laporta açıklaması

Katalan devi Barcelona'nın efsane oyuncularından ve son dönemde takımın yeni teknik direktörü olacağı iddiaları yükselen Xavi Hernandez, yaptığı açıklamada Barcelona'da yeniden başkanlığa gelen Joan Laporta için övgü dolu ifadeler kullandı.

Xavi'den Barcelona ve Laporta açıklaması

Barcelona'da yeniden başkan seçilen Joan Laporta, Lionel Messi'nin yanı sıra taraftarlar ve kulübün eski oyuncuları için de popülerliğini korumaya devam ediyor. Sezon sonunda Ronald Koeman'ın yerine takımın başına geçebileceği belirtilen Barcelona'nın efsane oyuncularından Xavi Hernandez için de durum aynı şekilde.

Haberin Devamı

Şu anda Katar ekibi Al-Sadd'ın teknik direktörlüğünü yapan Xavi Herhandez, beIN SPORTS'a açıklamalarda bulunurken Laporta hakkında övgü dolu ifadeler kullandı. Barcelona'nın Laporta'nın başkanlığında yeniden çıkışa geçeceğini belirten Xavi, "O iyi bir arkadaş. Onu iyi tanıyorum. Barcelona için elinden geleni yapacak. Barça'da oynarken çalıştığım en iyi başkandı. Onun için her şeyin en iyisini diliyorum. İletişim halindeyiz. Sonuçlar ve ekonomi anlamında güçlü Barcelona geri dönecek" dedi.

YORUM YAZ