MENÜ

Wolfsburg Paul-Georges Ntep'i transfer etti

Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg, transferlerine devam ediyor. Kurtlar, Fransız ekibi Rennes'den Paul-Georges Ntep'le 4,5 senelik anlaşma imzaladı.

Wolfsburg Paul-Georges Ntep'i transfer etti

Almanya Bundesliga takımlarından Wolfsburg, alt sıralardan kurtulmak için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Milli futbolcumuz Yunus Mallı, Riechedly Bazoer ve Victor Osimhen'i transfer eden yeşil beyazlılar, bugün bir transfere daha imza attı.

Devre arasına hızlı bir giriş yaparak Julian Draxler'i Paris Saint-Germain'e 40 milyon Euro'ya satan Alman ekibi, Fransa'nın Rennes takımında forma giyen kanat oyuncusu Paul-Georges Ntep'i kadrosuna kattı. Kurtlar, 24 yaşındaki futbolcuyla 2021 yılına kadar sözleşme imzaladı. Bu transfer için Wolfsburg'un Rennes'e 5 milyon Euro bonservis bedeli ödediği belirtildi.

Resmen açıklandı! İşte Yunus Mallı'nın yeni takımı...

Teknik direktör Valerien İsmael, "Paul-Georges ile kanatlarda kalitemizi büyük ölçüde artırmayı başardık. Ntep, hızlı, çok yetenekli ve genç yaşına rağmen çok fazla tecrübeye sahip." açıklamasını yaptı.

Kamerun asıllı Fransız futbolcu, 2013-2014 sezonunda çıktığı 35 maçta 16 gol atarak 3 de asist yaptı. Ayrıca genç futbolcu Fransa ile 2 şampiyonluk kazandı.

Wolfsburg'da Beşiktaş'ın eski futbolcusu Mario Gomez de yer alıyor.

"Wolfsburg, kariyerim açısında iyi bir adım"

Haberin Devamı
YORUM YAZ