MENÜ

Windows 10'da sona doğru!

Windows 10 Mobile'ın yeni ve muhtemelen son önizleme sürümü yayınlandı. İşte yenilikler ve fazlası!

Windows 10'da sona doğru!

Windows 10 Mobile'ın yeni bir önizleme yapısı, güncellemeleri "hızlı" almayı tercih edenlere sunulmaya başlandı. Bir önceki yapıya göre küçük çaplı bir güncelleme olan yapı 10586, final sürümün Aralık'ta gelebileceğinin işaretini veriyor.

Haberin Devamı

20 gün önce yayınlanan yapı 10581, birkaç hata onarımı ve uygulamalara birkaç küçük güncellemeyle gelmişti. Yapı bunların yanında varsayılan kaydetme konumunu seçememe ve SD kartın klasör ağacında görünmemesi gibi birkaç sorun da getirmişti. Yapı 10586, Microsoft'un açıklamasına göre bu iki sorunu da çözüyor.

Onarılan diğer hatalar arasında Başlat menüsünün yükseltme sonrasında bozulabilmesi ve fiziksel kamera düğmesiyle ilgili sorunlar var. Bunun yanında uygulamaların ve oyunların daha kolay yüklenebildiği bilgisi veriliyor.

Microsoft, yapı 10586'ya yükseltmeden önce telefonunuzu yedeklemeniz gerektiğini söylüyor. Bunun nedeni, önceki yapıda ortaya çıkan bir sorunun ardından telefonunu sıfırlayan kullanıcılarda dosya sisteminin kısmen bozulmuş olması. Microsoft, cihazını sıfırlayan kullanıcıların yapı 10586'ya geçtiklerinde önyükleme döngüsüne girebileceklerini söylüyor.

Haberin Devamı

Eylül'de çıkması beklenen Windows 10 Mobile, bazı gecikmeler yaşamış ve iddialara göre Kasım'a ertelenmişti. Son raporlar ise işletim sisteminin Aralık'tan önce gelmeyeceğini söylüyor.

Resimlerle: 1985'ten 2015'e tüm Windows kutuları!



Daha fazlası için www.chip.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.
YORUM YAZ