MENÜ

Windows 10'da neler değişti?

Windows 10'un sızan son yapısındaki değişiklikler, tam olarak hangileri? Cevap, haberimizde!

Windows 10'da neler değişti?

Windows 10'un yeni bir yapısı, geçtiğimiz günlerde internete sızmış, bu yapının görüntülerini galerimizde sizlerle paylaşmıştık. Bu yeni yapıda Spartan web tarayıcısının adı Edge olarak değiştirilmiş, başlık çubukları renklendilirilmiş, işletim sistemine yeni duvar kağıtları eklenmiş ve Cortana'da bazı geliştirmeler yapılmıştı. Şimdi ise sızan 10147 numaralı yapının yayın notları ortaya çıktı.

Wzor'un sızdırdığı notlara göre yapı, bir dizi hata onarımı da sunuyor. Bunlar arasında üçüncü parti Wi-Fi sürücüsüyle ve yonga setiyle ilgili bir onarım, Edge'de bazı web sitelerinde video oynatırken video denetimlerinin kaybolmasıyla ilgili bir onarım ve Windows 7, 8 veya 8.1'e geri dönüş yeteneği var.

Yapı 10147, bilinen bir dizi sorunla geliyor, ancak sorunlar sadece bu yapıya özel değil. Bilinen bu sorunlardan bir tanesi, OneDrive'ın medya oynatırken veya akış yaparken CPU'yu her 10 saniyede bir uyandırması. Microsoft'a göre bu durum, pilin hızla tükenmesine ve pil ölçüm sorunlarına yol açıyor. Yeni sorunların eklenmemiş olması, Microsoft'un Windows 10'un hatalarını ortadan kaldırma konusundaki çabalarının meyve verdiğini gösteriyor.

Yapı 10147'den ekran görüntülerini yakından inceleyin!

Resimlerle: Windows 10 yapı 10147'den ekran görüntüleri!

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı
YORUM YAZ