MENÜ

Wilshere: Welbeck'i ben ikna ettim

Pazartesi günü İngiltere milli takımının antreman yaptığı Arsenal London Colney tesislerinde Danny Welbeck'in Arsenaele gelmesi için ikna ettiğini açıkladı.

Wilshere: Welbeck'i ben ikna ettim

Pazar günü Leicester'le berabere kalan Arsenal forvet arayışına geçti ve Loick Remy'ye teklifte bulundu. Daha önce iki defa Arsenal tarafından reddedilen Remy tercihini Chelsea'den yana kullanınca Arsenal bir anda Manchester United'ın Falcao ile anlaşmasından sonra Welbeck için kiralama isteğinde bulundu. Bu teklifi reddedilen Arsenal transferin bitimine 2 saat kala United ile masaya oturdu.16 Milyon Pound transfer bedelinde anlaştılar.

İki kulübün anlaşma haberi Sky televiztyonundan alt yazı olarak geçince Tottenham kulübü devreden çıktı ve 4.7 Milyon Pounda Montpelier'den Benjamin Stambouli'yi renklerine bağladı.

Federasyondan alınan uzatma izninden sonra Arsenal işlemleri bitirerek Welbeck ile kontrat imzaladı.

Bu anlaşmadan sobra Welbeck'Tottenhamı reddetmemde ve Arsenale transfer olmamda Wilshere bana önemli tavsiyelerde bulundu. Onunla aynı takımda oynayacağım için mutluyum.

Bu akşam Wembley'de Norveç ile oynayacak İngiltere kadrosunda Wilshere yer alırken son antremanda hafif sakatlığı bulunan Welbeck yer almayacak.


Edip ADANIR

Haberin Devamı
YORUM YAZ