MENÜ

Wigan'dan Chelsea'ye soğuk duş 3-1

İngiltere Premier Lig'de geride kalan 6 maçını da kazanan lider Chelsea, Wigan'a konuk oldu. Maviler, kaleci Petr Cech'in kırmızı kart gördüğü karşılaşmada 3-1 mağlup olarak ilk yenilgisini aldı.

Wigan'dan Chelsea'ye soğuk duş 3-1

Ev sahibi Wigan, bu maça kadar ligde sadece 4 gol atabildi ve kalesinde 12 gol gördü. Chelsea ise rakibinin attığı golden daha az gol yiyen bir savunmayla sahaya çıktı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 16. dakikasında Bramble'ın golüyle öne geçen ev sahibi takım, ilk yarıyı da güçlü rakibi önünde bu skorla tamamladı.

İkinci yarının hemen başında Chelsea, Drogba'nın golüyle skoru eşitledi. 47. dakikada topu ağlara gönderen futbolcu, aynı zamanda Chelsea formasıyla 100. golünü attı.

Beraberlik golünden yalnızca 6 dakika sonra ev sahibi ekip, Rodallega'ya ceza sahasında yapılan müdaheleyle penaltı kazandı. Rakibine faul yapan kaleci Cech, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Penaltıyı kullanan Rodallega topu ağlara gönderek takımını tekrar öne geçirdi.

Chelsea beraberlik golü ararken kalesinde üçüncü golü gördü. 90+1'de Scharner'ın golü Wigan'ı 3-1 öne geçirdi. Karşılaşma bu skorla sona ererken, Chelsea 6 hafta sonra ilk yenilgisini ligde 6 maçta 4 golü bulunan Wigan'dan 3 gol yiyerek aldı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ