MENÜ

Wiesbaden Türkspor'dan süper başlangıç: 3-1

Almanya`nın Hessen Eyalet Ligi Verbandsliga ekibi Wiesbaden Türkspor, evinde konuk ettiği FC Ederbergland'ı 3-1 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı.

Wiesbaden Türkspor'dan süper başlangıç: 3-1

Wiesbaden Türkspor sezonun ilk maçında evinde konuk ettiği güçlü rakibi FC Ederbergland'ı 3-1 mağlup etti. Almanya 1. Ligi'nde (Bundesliga) Kaiserslautern ve St.Pauli formalarını giydikten sonra Türkiye'de Fenerbahçe, Kayseri, Sivas ve İstanbulspor'la Türkiye Süper Ligi'nde yıllarca futbol oynayan Cem Karaca'nın antrenörlük yaptığı Türkspor'a 3 puan getiren golleri Engin, Mahir ve penaltıdan Fatih attı. 35 derece sıcaklıkta oynanan karşılaşmada baştan itibaren oyunun hakimi olan Türkspor, sayısız gollük fırsatlarını boşa harcarken rakibin ilk atağında golü kalesinde gördü: 0-1.

Goller ikinci yarıda
Türk ekibi ikinci yarıya hızlı başladı ve 64. dakikada Engin ile skora eşitlik getirdi: 1-1. 69. dakikada Ümit gole giderken ceza sahasında düşürüldü. Verilen penaltıyı Fatih, kaleciyi ters köşeye gönderip filelerle buluşturdu: 2-1. 76. dakikada Mahir şık bir vuruşla maçın skorunu belirleyen golü kaydetti: 3-1.

Sezona, futbolcuların Türkiye'de tatilde olması nedeniyle eksik bir kadroyla başladıklarını vurgulayan Türkspor'un tecrübeli antrenörü Cem Karaca, "Sahaya sürdüğüm futbolcular da ellerinden geleni yapıp karşılaşmayı galibiyetle kapadılar. Sezona 3 puanla başlamak güzel, hedefimiz zirvede mücadele etmek" dedi.

TÜRKSPOR: Korajlic, Koray (Prince), Ahmet, Yasin (Engin), Fatih, Oktay (Süleyman), Erol, Mahir, Ümit, Markus, Çağlar


Haberin Devamı

YORUM YAZ