MENÜ

West Ham'lı Lanzini'nin Türkiye'ye transfer olacağı iddia edildi

İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'da mutsuz olan ve yönetime ayrılmak istediğini ileten Arjantinli Manuel Lanzini için falş bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basını, 28 yaşındaki yıldız futbolcunun sezon sonu Süper Lig'e transfer olabileceğini yazdı.

West Ham'lı Lanzini'nin Türkiye'ye transfer olacağı iddia edildi

İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'ın Arjantinli orta saha oyuncusu Manuel Lanzini, önümüzdeki sezon Süper Lig'de forma giyebilir.

Haberin Devamı

İngiliz basınından Football Insider'ın haberine göre 28 yaşındaki yıldız futbolcu sezon sonu West Ham ile yollarını ayırıyor. İngiliz kulübünde mutlu olmayan ve Ocak ayında Paris Saint Germain'e transferi gerçkelmeyen Lanzini'nin yeni durağı Süper Lig olacak.

İngilizler, devre arası transfer döneminde teknik direktör David Moyes'un Arjantinli yıldızın gidişine izin vermese de sezon sonunda kadrosunda tutamayacağı iddia edildi. Haberde Lanzini'nin Türkiye Süper Lig'in talipleri olduğu belirtilirken takım ismi verilmedi. Yıldız orta sahanın, daha önceki transfer dönemlerinde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile adı anılmıştı.

19 maçta 4 gole katkı yaptı

2016 yılında West Ham United'a transfer olan Manuel Lanzini, İngiliz ekibiyle bu sezon çıktığı toplam 19 maçta 1 gol 3 asistlik performans sergiledi. Lanzini Ocak ayından bu yana ise West Ham ile sadece bir maçta forma giyebildi.

YORUM YAZ