MENÜ

Wesley Sneijder: İstanbul'a döner dönmez...

Hollanda kampında bulunan yıldız futbolcu, Galatasaray'daki geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Juventus'un Galatasaray'a resmi teklif yaptığını söyleyen Sneijder, “Hiçbir zaman ayrılmayı düşünmedim” dedi ve ekledi: “Tatil dönüşünde yeni bir kontrat imzalayacağım”

Wesley Sneijder: İstanbul'a döner dönmez...

Cim Bom’a Wesley Sneijder müjdesi... Galatasaray formasıyla çifte kupayı kaldırdıktan sonra Hollanda Milli Takımı’nın kampına katılan 31 yaşındaki futbolcu, bugün Letonya’ya karşı sahne alacak.

Önceki akşam gerçekleşen antrenman sonrası Hollandalı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sneijder, Galatasaray’daki geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Uzun süredir cevabı merakla beklenen konuları netleştiren tecrübeli futbolcu, “Juventus, Galatasaray’a resmi bir teklifte bulundu, ancak ben hiçbir zaman ayrılmayı düşünmedim. Görüşme sadece kulüpler arasındaydı. Benim bu yönde bir düşüncem hiç olmadı” diye konuştu.

‘Ben de kalmak istiyorum’

Galatasaray’la olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Wesley, bu konuyla ilgili olarak da net ifadeler kullandı. Geçen sezonki yeni sözleşme isteği, yönetim değişikliği nedeniyle rafa kaldırılan Sneijder, bu kez işlerin farklı olduğunu belirterek, “Kontratım gelecek yıl sona erecek, bu konuda şimdilik sessiz kalacağım ama kulüp benimle devam etmek istiyor. Ben de kalmak istiyorum ve tatil dönüşünde yeni bir kontrat imzalayacağım” açıklamasını yaptı.

‘Bu sezonu hatırlayacağım’

Çifte kupalı sezonu da değerlendiren Wesley Sneijder, “Umduğumdan daha fazlasını kazandık bu sene. Zorlu bir Dünya Kupası macerası sonrası lig başladı. Ayrıca bir sakatlığım da vardı. Ama bu sezonu ileride iyi hatırlayacağım. Çok da iyi oynadım ve takımıma katkı yaptım” dedi. Galatasaray’daki senelik kazancı yaklaşık 4 milyon Euro olan Sneijder’in yeni sözleşmesinin hangi şartlarda yapılacağı ise yeni bir merak konusu haline geldi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ