MENÜ

Wayne Hennessey'den Nazi selamı açıklaması!

Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'ın Galli file bekçisi Wayne Hennessey'in sosyal medyaya düşen fotoğrafı, İngiltere'de tartışma konusu olmuştu. Nazi selamı vermekle suçlanan kaleciden konuyla ilgili açıklama geldi.

Wayne Hennessey'den Nazi selamı açıklaması!

İngiltere, bir süredir Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'ın Galli file bekçisi Wayne Hennessey'in sosyal medyaya düşen fotoğrafını konuşuyor.

Haberin Devamı

Palace'ın yıldız ismi Max Meyer tarafından takımın gece eğlencesi için gittiği mekanda çekilen ve Instagram'da paylaşılan fotoğrafta 31 yaşındaki kalecinin verdiği poz, Nazi selamı olarak yorumlanmıştı.

Wayne Hennesseyden Nazi selamı açıklaması

Tecrübeli eldiven ise resmi Twitter hesabınan yaptığı açıklamada bu yöndeki iddiaları kesin bir dille yalanlarken şu ifadeleri kullandı:

"Önceki akşam takım arkadaşlarımla birlikte yediğimiz yemekte toplu fotoğraf çektirmiştik. Fotoğrafı çeken arkadaşıma doğru el salladığım ve bir şeyler söylediğim esnada sesin ulaşması için elimi ağzıma doğru götürdüm.

Sonradan fotoğrafta gördüm ki yaptığım hareket, uygunsuz bir selama benziyordu. Sizi temin ederim ki böyle bir şeyi asla yapmam ve fotoğraftaki benzerlik tamamı ile tesadüf eseridir. Sevgiler..."

Haberin Devamı

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ