MENÜ

Watford - Crystal Palace maçı öncesi bilinmesi gerekenler

İngiltere Premier Ligi'nin 27. hafta mücadelesinde, 18 puan -19 averaj ile 18. sırada yer alan Watford, 26 puan -4 averaj ile 13. sırada yer alan Crystal Palace ile karşı karşıya geliyor.

Watford - Crystal Palace maçı öncesi bilinmesi gerekenler

Premier Lig'in 18. haftası itibari ile küme düşme hattında bulunan Watford ihtiyacı olan galibiyet serisini bir türlü yakalayamadı. 11 maçlık galibiyet hasretini Aston Villa deplasmanında 1-0’lık skorla sonlandıran Watford, küme düşme hattından uzaklaşmak adına seri galibiyetlere ihtiyaç duyuyor. Roy Hodgson yönetiminde savunmaya ağırlık veren ev sahibi ekip, yeni teknik direktörü ile çıktığı 4 maçın 2’sinde kalesini gole kapatarak toplamda 3 gol yedi.

Haberin Devamı

Ligde kötü seriye sahip olan Crystal Palace, 6 maçtır kazanamıyor. Son olarak evinde ağırladığı Chelsea’ye 1-0 mağlup olan konuk ekip maçın genelinde vasat bir performans sergiledi. Üst üste yaşanan puan kayıpları nedeniyle 13. sıraya gerileyen Crystal Palace için artık tek hedef galibiyet. Küme düşme hattının stresine kapılmamak adına zayıf rakibine karşı galip gelmek istiyor.

Watford savunması Crystal Palace ataklarını durdurmakta zorlanabilir. Konuk ekip galibiyete yakın taraf.

YORUM YAZ