MENÜ

Warcraft dünyasında tarihi rekor

World of Warcraft dünyasının bir ilk daha yaşandı! 13 Ağustos tarihinde kullanıma sunulan Battle of Azeroth DLC paketinin ardından ilginç olaylar yaşanmaya başladı! Doubleagent, Warcraft dünyasında tarihi rekor kırdı.

Warcraft dünyasında tarihi rekor

World of Warcraft dünyasının en popüler oyuncularından biri olan Doubleagent, kırılması zor bir rekora imza atmayı başardı. Yaptığı yayınlar ve tarafsız oynama stili ile tanınan oyuncu, 77 günlük hayatta kalma rekorunu kırdı. Üstelik, WoW tarihinde bir ilki başararak!

Haberin Devamı

Doubleagent, pandaren ırkından seçtiği bir karakteri kullanarak, sadece bitki toplayarak 120. seviyeye kadar ulaşmayı başardı. Bu ırk, savaşa tarafsız olarak başlayan tek ırk grubu. Bu karakteri seçen oyuncular, hangi taraf için savaşacağını tercih edebiliyor. Ünlü oyuncu ise, iki seçimi de yapmayarak, ilginç bir strateji geliştirdi. Savaş haritasının aynı alanlarında gezmek yerine, tüm adayı gezip, karşısına çıkan tüm çiçekleri toplamayı tercih etti.

Mist of Pandaria’da 90. seviyeye ulaşan ünlü oyuncu, bu noktaya geldiğinde bir World of Warcraft için bir efsane olmayı başarmıştı. Blizzard’ın her DLC paketi sonrasında ise bu rekoru bir üste taşımak gibi bir alışkanlığı da oluşmuş durumda. (Shiftdelete)

YORUM YAZ