MENÜ

WarCraft 3 Reforged duyuruldu!

Blizzard’ın 3 Haziran 2002 tarihinde piyasaya sürdüğü RPG ve RTS karışımı olan WarCraft, remastered hali WarCraft 3 Reforged olarak tekrar karşımıza çıkıyor!

WarCraft 3 Reforged duyuruldu!

World of WarCraft serisinin üçüncü oyunu olan WarCraft 3 Reign of Chaos, aradan geçen 16 yıldan sonra yeniden düzenleniyor. WarCraft 4 duyurulmasını bekleyen oyun severleri ters köşe yapan Blizzard, WarCraft 3 Reforged ile ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Yeniden düzenlenen oyun; geliştirilmiş grafikler, yeniden biçimlendirilmiş karakterler ve animasyonlar, yeniden tasarlanmış haritalar ve hikaye modları, yeni arayüzü, dünya editörü ve 4K desteği ile yeniden doğuyor.

WarCraft 3 Reforged’ın BlizzCon 2018 etkinliğinin açılışında tanıtımı yapılması ve gelecek sene piyasaya sürülmesi bekleniyor. Birkaç saat önce yayımlanan fragmanı ile de oyun dünyasındaki dikkatleri üzerine toplamış bulunmakta.

Eski haliyle bile serinin en iyi RTS oyunu olan WarCraft 3, 11 milyonluk oyuncu kitlesini bu sürümle artırmayı hedefliyor. Umarız oyun bekleyenleri hayal kırıklığına uğratmaz ve RPG ve RTS dünyasındaki eski tatlılığını koruyabilir.

Peki sizce WarCraft Remastered haliyle eskisi kadar oynanacak mı? Bu oyunla tekrar sahalara mı dönüyor? (shiftdelete)

YORUM YAZ