MENÜ

Volkan Işık Lassa Rally Team'de!

Ünlü otomobil sporcusu Volkan Işık, Lassa Rally Team'e transfer oldu.

Volkan Işık Lassa Rally Team'de!

Geçen yıl, Lassa Yarış Lastikleri Geliştirme Projesi’nin bir parçası olarak yurt dışında yarışma kararı alan ve İtalya’daki toprak ralli şampiyonasının üç ayağında mücadele eden Lassa Rally Team, bu yıl pilotajı Volkan Işık’a teslim ederek hedefini büyüttü. Lassa Rally Team, 2010’da, İtalya toprak yarışlarının 6 ayağında mücadele edecek, aracın koltuğunda ise Volkan Işık oturacak.

Lassa Rally Team Sorumlusu Atilla Bilginoğlu, yeni sezonda takımda gerçekleştirilen yenilikle ilgili bilgi verirken, "Geçen sezon Serkan Yazıcı ile son derece önemli bir yıl geçirdik. Serkan, gerek Türkiye’de, gerekse yurt dışında tecrübesini ve hünerini, bu lastiğin gelişimi aşamalarında maksimum düzeyde kullandı. Katkıları bizim için çok değerli. Bu yıl, Türkiye’nin yetiştirdiği ender bir diğer şampiyonla, Volkan Işık’la birlikte mücadeleye devam edeceğiz. Bu, her takıma nasip olmaz" dedi.

2009 sezonunda İtalya’daki zorlu etaplarda tecrübe kazandıklarını ifade eden Bilginoğlu, "Gerek testlerde, gerekse yarışlarda takım olarak çok tecrübe kazandık. Ayrıca, üç yarışta lastiğin geliştirme sürecine katkı sağlayacak çok önemli teknik veriler elde ettik. Bu yıl 6 yarışa katılarak, projeyi bir adım daha ileri götürüyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ