MENÜ

Volkan Demirel'in gurur gecesi

Sarı-Lacivertli forma altında Süper Lig'de 300, toplamda ise 400. maçına çıkan 33 yaşındaki eldiven, Shakhtar karşılaşmalarının ardından Eskişehirspor karşısında sergilediği başarılı performansla, geçen sezonki eleştirilen görüntüsünü unutturdu.

Volkan Demirel'in gurur gecesi

Sarı-Lacivertli formayla özellikle geçen sezonun sonunda sergilediği inişli çıkışlı performansla eleştiri oklarının hedefi olan Volkan Demirel, Shakhtar maçlarının ardından dün de Eskişehirspor karşısında başarılı bir oyun sergileyerek yeni döneme iyi bir başlangıç yaptı.

Karşılaşmanın ilk bazı pozisyonlarda rakip takımın golcülerine geçit vermeyen tecrübeli file bekçisi, ikinci yarıdaki performansıyla da alkış topladı. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda taraftarın büyük sevgi gösterdiği 33 yaşındaki eldiven, Sarı-Lacivertliler’e güven verdi.

Süper Lig’de 300...

Eskişehirspor karşılaşmasında takımın Portekizli yeni teknik direktörü Vitor Pereira tarafından ilk 11’de görevlendiren Volkan Demirel, Sarı-Lacivertli formayla Süper Lig’de 300’üncü mücadelesine çıktı. Volkan, ayrıca Fenerbahçe’yle toplamda 400’üncü karşılaşmasını oynadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ