MENÜ

Voleybol Efeler Ligi'nde geri sayım

Voleybol Efeler Ligi’nde normal sezonun bitimine 3 hafta kaldı. Fenerbahçe uzun süredir liderliği kimselere kaptırmazken Play-Off etabında mücadele edecek ilk 8 takımdan 7’si büyük ölçüde belirlendi.

Voleybol Efeler Ligi'nde geri sayım

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 22 haftalık normal sezonunun bitimine sadece 3 maç kaldı. Bu süreçte, Play-Off etabına kalacak ilk 8 takımın 7’si büyük ölçüde belli oldu.

Haberin Devamı

Son şampiyon Fenerbahçe HDI Sigorta, bu sezon da şampiyonluğun iddialısı olduğunu ortaya koydu. 19.haftaya kadar, ilk yarıda Galatasaray ve ikinci yarıda Spor Toto olmak üzere 2 mağlubiyet alan Sarı-Lacivertliler 3 maçta da rakibine puan kaptırdı. Şu anda 49 puanla zirvedeki yerini koruyan Kanarya, büyük bir sürpriz olmazsa, kalan maçlarını da -Arhavi, İstanbul BŞB. İnegöl- fire vermeden Play- Off’lara lider olarak kalır.

Üst üste aldığı yenilgiler sonrası ikinci sıradaki yerini kaybeden Galatasaray 19.haftada 4 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırmayı başardı.

Play-Off’ta 8. bilet kapışması

Sarı-Kırmızılılar, zorlu rakibi Spor Toto’yu set vermeden yendi. İkinci sırayı Galatasaray’ın elinden alan ve 5 maçtır kaybetmeyen Arkas kalan iki maçta zorlu Ankara ekipleri; Halkbank ve Ziraat Bankası’yla karşılaşacak. Ligde ayrıca Spor Toto, Ziraat Bankası, Bursa ve Halkbank da Play-Off’a kalmayı büyük ölçüde garantiledi. Play-Off’ta 8. bilet mücadelesi ise sürüyor. İstanbul BŞB maç eksiğiyle 6 galibiyet, 18 puanla 8.sırada ancak İnegöl ile Sorgun’un da matematiksel olarak şansı sürüyor. Son iki hafta alınacak sonuçlar büyük çekişmede bir takıma Play- Off’a taşıyacak.

Haberin Devamı

Voleybol Efeler Liginde geri sayım

YORUM YAZ