MENÜ

Vodafone KaraKartal'dan Kiev fırsatı

Vodafone, KaraKartal aboneleri için düzenlediği yeni kampanyayla 5 kişiye Dinamo Kiev- Beşiktaş maçına takım uçağıyla gitme şansı veriyor.

Vodafone KaraKartal'dan Kiev fırsatı

Şirket açıklamasına göre Vodafone, Vodafone KaraKartal platformu kapsamında Beşiktaşlı aboneleri için düzenlediği kampanyalara yenisini ekledi. 28 Kasım’a kadar sürecek kampanya kapsamında "Kiev Karambolü heyecanını" en iyi anlatan 5 şanslı Vodafone KaraKartallı, 6 Aralık’ta yapılacak Dinamo Kiev-Beşiktaş maçına takımla birlikte gitme şansı yakalayacak.

Sadece aktif Vodafone KaraKartal üyelerinin yararlanabildiği kampanyaya katılmak için SMS göndermek gerekiyor. Vodafone KaraKartal platformuyla, Beşiktaşlı abonelere tarifeye ek aylık bir ücretle hem takımlarına destek olma hem de çeşitli ayrıcalıklardan yararlanma fırsatı sunuluyor.

Vodafone’dan kendilerine en uygun tarifeyi seçebilen Beşiktaşlı taraftarlar, aylık tarife ücretlerine ek 1 TL, 3 TL ve 5 TL’lik destek paketlerinden birini tercih ederek takımlarına destek olabiliyor. Ayrıca, ücretsiz maç bileti, imzalı forma ve top, takımla birlikte yurt dışına seyahat gibi özel fırsatlar ve ek iletişim faydaları kazanma fırsatına da sahip oluyor.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ