MENÜ

Vodafone Arena bayram yeri

29 gün sonra Vodafone Arena’ya, Antalyaspor maçıyla dönen Beşiktaş’a tribünler tam destek verdi. Yaklaşık 30 bin taraftar, tezahüratlarıyla bir an olsun susmadı ve 3 puanı coşkuyla kutladı.

Vodafone Arena bayram yeri

Siyah-Beyazlılar, Antalyaspor karşılaşmasında şov yaparken, tribünler de tıpkı takım gibi formdaydı. Tam 29 gün sonra evine yani Vodafone Arena’ya dönen Siyah-Beyazlılar’a seyircileri tam destek verdi. 30 bin 313 kişi Beşiktaş’ı büyük bir coşkuyla destekledi. Sahasındaki son Süper Lig maçını 24 Eylül ’de Galatasaray ile oynayan Kara Kartal, deplasmandaki Çaykur Rizespor ve Kayserispor maçlarının ardından oynadığı Antalyaspor mücadelesinden her anlamda büyük keyif aldı.

Büyük sevgi gösterisi

Batı tribünün alt bölümünde az boşluklar görülürken, ilk yarıda ve ikinci yarıda gelen goller sonrasında tribünler, adeta kendinden geçti. Özellikle maçın son anlarında tezahüratların sesi daha da yükselirken, galibiyet sonrası takıma büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Arena’daki karşılaşmada konuk ekip Antalya’yı ise az sayıda taraftarı takip etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ