MENÜ

Viyana'da olağanüstü hâl

A Milli Futbol Takımımız'ın bu akşam Avusturya ile karşılaşacağı maçın oynanacağı Viyana'da adeta olağanüstü hâl ilân edilmiş durumda...

Viyana'da olağanüstü hâl

EURO 2016'ya direkt gitme hakklı elde eden Milli Takımımız, 2-1'lik İsveç galibiyetinin ardından bu akşam güçlü Avusturya'ya Viyana'da konuk olacak.

OBAMA VE PUTIN SEVİYESİNDE!

Viyana sokaklarında ise şu anda neredeyse bir olağanüstühâl durumu söz konusu... Hristiyan dünyası bu günlerde Paskalya bayramını kutlarken, önceki yıllarda eğlence seviyesinin doruk noktaya ulaştığı Viyana caddeleri ve meydanları ise bomboş...

FANATİK'in ulaştığı yetkililer güvenlik seviyesinin şu anda 4. kademede olduğunu, bu durumunun sadece Obama, Putin gibi devlet başkanlarının ağırlandığı dönemlerde yaşandığını belirttiler.

MİLLİ TAKIM İÇİN ÖZEL ÖNLEM

Tren istasyonları, havalimanı ve büyük meydanlarda 'Vegan' adı verilen özel polisler, ağır silahlarıyla nöbet tutarken, A Milli Takım'ın otelden stada gideceği yollar da belirli saatler arasında trafiğe kapatılacak.

Şehirde şu ana kadar ise olumsuz hiçbir olay yaşanmadı.

MİLLİLER'İN KEYFİ YERİNDE...

Ay Yıldızlılar'ın keyfi ise yerinde... Dün akşam EURO 2008 kadrosunun tecrübeli isimleri Tümer Metin, Tuncay Şanlı ve Nihat Kahveci'nin de katıldığı bir yemek organizasyonu düzenlenirken, oyuncular başta Arda Turan'ın yaptığı esprilerle olmak üzere kahkaha dolu saatler geçirdiler.

Mehmet Ali Sabuncu / Viyana

Haberin Devamı
YORUM YAZ