MENÜ

Vitor Pereira terapiye başladı

Vitor Pereira, futbolcularıyla yaptığı toplantıda, “Önümüzde Kayseri, Ajax ve Galatasaray ile oynayacağımız 3 final maçı var. Bu karşılaşmalarda beraberliğe bile tahammülümüz yok. Kazanıp ayağa kalkalım” dedi.

Vitor Pereira terapiye başladı

Fenerbahçe Teknik Direketörü Vitor Pereira idmanların yanı sıra psikolojik olarak da futbolcularını zorlu maçlara hazırlamaya çalışıyor... Oynadığı son 5 resmi maçta sadece 1 galibiyet alan ve Fenerbahçe’de stresli bir dönemden geçen Pereira ve ekibi, Kayserispor, Ajax ve Galatasaray maçlarına ‘Sırat Köprüsü’ gözüyle bakıyor.

Portekizli hoca, oyuncuları için de bu maçları final karşılaşmaları olarak görmelerini sağlamayı hedefliyor. Bu kapsamda talebeleriyle sık sık mini toplantılar yapan Portekizli, “Hepiniz kötü oynama ve puan kaybetme kredimizi tükettiğimizin farkındasınızdır diye umuyorum. Evet biz yeni bir takımız ama insanlar, taraftarlar bahanelere değil sonuçlara bakarlar. Ve biz yeterince bize yakışmayan sonuçlar aldık. Önümüzde 3 tane final maçı var. Bu maçlarda beraberlik dahi taraftarlarımızı mutlu etmeyecek” dedi.

Slimani 40 kat değerlendi

"ZAFER YÜRÜYÜŞÜ"


Pereira, “Hepiniz kendini kanıtlamış futbolcularsınız. Bu tarz zorlu dönemleri çok yaşadınız. Tecrübemizi sahaya yansıtıp hem bize yakışan oyun hem de skorlarla yeniden ayağa kalkmamız gerekiyor. Ayağa kalkalım ve zafer yürüyüşümüze kaldığımız yerden devam edelim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Habertürk

Haberin Devamı
YORUM YAZ