MENÜ

Vitor Pereira, Milli oyuncuları unutmadı

Vitor Pereira, Çek Cumhuriyeti maçının ardından milli takımdaki öğrencilerini arayarak, “Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle acınızı paylaşıyorum. Galibiyet için ise sizleri tebrik ediyorum” dedi

Vitor Pereira, Milli oyuncuları unutmadı

Portekizli teknik adam, milli takımlara giden oyuncularını yakın takip altına almıştı. Pereira, Türkiye’nin 2-0 kazandığı Çek Cumhuriyeti maçının ardından Caner, Şener, Ozan Tufan, Volkan Şen ve Mehmet Topal’ı telefonla aradı.

Portekizli çalıştırıcı, “Biliyorum, Ankara’daki terör saldırısı nedeniyle acınız büyük. Böyle bir acıyı taşıyıp, Çek Cumhuriyeti karşısında ülkenize büyük bir zafer armağan ettiniz. Bu galibiyet nedeniyle sizleri kutluyorum. İzlanda maçında hepinize başarılar diliyorum. Önce Play-Off’a kalıp, ardından Euro 2016 vizesi alacağınıza yürekten inanıyorum” sözleriyle öğrencilerinin hem acısını paylaştı, hem de galibiyet nedeniyle tebrik etti.

Vitor Pereira sadece Türk oyuncularıyla konuşmadı. Hollanda kampında bulunan Van Persie’yi, Danimarka Milli Takımı’na giden Simon Kjaer’i, Çek futbolcu Kadlec’i ve vatandaşları Alves ile Nani’yi de arayarak tek tek durumlarını sordu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ