MENÜ

Vitor Pereira: İkinci golden sonra çöktük

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, maç sonu Molde mağlubiyetini değerlendirdi. Portekizli teknik adam kalelerinde ikinci golü görene kadar maçın hakimi olduklarını ama o golden sonra tüm konsantrasyonlarını kaybettiklerini belirtti. Islıklanan Fabiano için ise "Bu takım oyunu" yorumunu yaptı.

Vitor Pereira: İkinci golden sonra çöktük

Pereira'nın maç sonu açıklamaları şu şekilde:

İlk yarıda kaliteli oynuyorduk belki de sezonun en iyi oyunuydu ama golü onlar buldu

"İkinci golü yedikten sonra..."

2-1 geriye düştükten sonra kontrolümüzü kaybettik. İkinci yarıda ilk yarıdaki gibi değildik. Ama hala önümüzde fırsatlar var. Kalitemizi göstermek için zamanımız var. 3 gün sonra çok önemli bir maçımız var. Konsantrasyonumuzu yeniden sağlamak zorundayız. Taraftarımıza verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Onlar ikinci yarıdaki futbolu hak etmediler.

"Sorumlu Fabiano değil"

Mağlubiyet Fabiano'nun sorumluluğunda değil. Biz takım olarak kaybettik.Baş sorumlu da benim. İkinci gole kadar onlardan daha iyiydik. 5-6 gol atacak kadar pozisyon bulmayı başardık. Biz ikinci golü ararken, kalemizde gördük. Daha sonra beynimizle oynamak yerine kalbimizle oynamaya başladık.

"Diego eleştiriliyordu şimdi aranan adam"

Diego oynadığı zaman problem oynamadığı zaman problem... Burada birçok absın toplantısına geldim. Diego hep eleştirildi, şimdi" Niye yok?" deniyor. Biz takım halinde kazanıp, kaybeden bir ekibiz. Eksik oyuncularla ilgili konuşmak çok doğru değil, çünkü sahaya çıkan 11 kişi vardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ