MENÜ

Vitor Pereira, Hernani'yi istiyor!

“Sow'un gitmesi planlarımı bozdu” diyen Vitor Pereira, çözümü ülkesinde buldu. Portekizli hoca, vatandaşı Hernani'yi istedi. Terraneo, 24 yaşındaki yıldızı kiralamak için düğmeye bastı.

Vitor Pereira, Hernani'yi istiyor!

Fenerbahçe, devre arası için transfer çalışmalarına hız verdi. Sportif direktök Giuliano Terraneo, yapılacak takviyeler için önce Portekiz’e ardından da Brezilya’ya gidecek. Portekiz’in önde gelen gazetelerinden A Bola’ya göre Terraneo’nun bu ülkedeki hedefi Hernani...

Satın alma opsiyonuyla

24 yaşındaki yıldız, sezon başında Yunan ekibi Olympiakos’a kiralanmıştı. Ancak burada mutsuz olan Hernani, devre arasında Porto’ya geri dönecek. Bunu fırsat bilen Vitor Pereira da uzun süredir takip ettiği başarılı oyuncunun kiralanması için Terraneo’ya rapor verdi.

Hem kanatlarda hem de forvette görev yapabilen Hernani, sezon sonuna kadar kiralanacak. Fenerbahçe, yapılacak sözleşmeye satın alma opsiyonu da koyduracak. 24 yaşındaki oyuncu eğer performansıyla beklentileri karşılarsa, haziran ayında bonservisi alınacak. Bu transfer için Pereira’nın da Terraneo ile birlikte Portekiz’e gideceği öğrenildi.

Brezilya’da yetenek avı

Giuliano Terraneo’nun Portekiz’den sonraki adresi Brezilya olacak. İtalyan futbol adamı, burada oyuncu izleme komitesinin belirlediği bazı oyuncular için nabız yoklayacak. Bu isimler arasında Gremio’lu 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Luan, Corinthians’ın 23 yaşındaki stoperi Yago ve Atletico Paranense’de oynayan 20 yaşındaki sol kanat Marcos Guilherme’nin olduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ