MENÜ

Vitor Pereira'dan futbolculara uyarı!

Vitor Pereira, futbolcularıyla yaptığı toplantıda derbiyi akıllarından çıkarmalarını istedi: 4 günde 2 kader maçı oynayacağız. Ancak önceliğimiz Braga. Çeyrek final biletini alalım, sonra Galatasaray’ı düşünürüz.

Vitor Pereira'dan futbolculara uyarı!

3 kulvarda birden mücadele veren Fenerbahçe’de tempo hiç düşmüyor. Artık her maç çok önemli. Ancak bu hafta 4 gün içinde oynanacak Braga ve Galatasaray mücadeleleri çok daha önemli! Vitor Pereira da bunun farkında. Portekizli’yi en çok endişelendiren konu, futbolcuların aklının ezeli rakiple oynanacak maça kayması. 47 yaşındaki teknik adam daha ilk günden bunun önlemini almaya başladı, dün oyuncularıyla bir toplantı yaparak önceliklerinin Braga rövanşı olduğunun altını çizdi.

‘Braga’da kaza yaşarsak...’

Pereira, “4 gün içinde çok önemli 2 karşılaşmaya çıkacağız. Galatasaray derbisi belki de şampiyonluk kapımızı açacak. Ancak adım adım ilerleyeceğiz. Önce Avrupa Ligi’nde çeyrek final biletimizi alalım. Sonra hep birlikte moralli, keyifli bir şekilde Galatasaray maçını düşünmeye başlar, hazırlıklarımızı yaparız. Aklımdan bile geçirmek istemiyorum ama Braga karşısında yaşayacağımız bir kaza, mental açıdan derbide de bizi çok kötü etkiler. Bu nedenle kimse şu anda Galatasaray’ı düşünmesin” uyarısında bulundu.

4 yıldızda sarı alarm

Fenerbahçe’de rövanş maçı öncesinde ceza sınırındaki isimler endişe yaratıyor. Bruno Alves, Mehmet Topal, Ozan Tufan ve Michal Kadlec, Portekiz’deki karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler. Eğer bu gerçekleşirse, Sarı-Lacivertliler’in çeyrek finale çıkması halinde 4 yıldız da ilk mücadelede forma giyemeyecek. Vitor Pereria futbolcularına, özellikle hakeme itiraz gibi gereksiz konular yüzünden kart görmemeleri uyarısında bulundu.

Portekiz programı belli oldu

Sarı-Lacivertliler, Braga ile perşembe günü oynayacağı maç için yarın sabah Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Porto’ya gidecek. Kafile buradan otobüsle yaklaşık 60 km. yolculuk yaparak karşılaşmanın oynanacağı Porto şehrine geçecek. Vitor Pereira ve bir oyuncusu, maçın oynanacağı Estadio Municipal de Braga’da basın toplantısı düzenledikten sonra Fenerbahçe, rövanşın son provasını yapacak. Sarı-Lacivertliler, cuma günü de 15.00’te yine Porto üzerinden İstanbul’a geri dönecek.

Gökhan’a özel maske

Yıldız futbolcu, kaburgasındaki kırık nedeniyle uzun süredir takımla birlikte çalışamıyor. Sağlık ekibi, Gökhan Gönül’ün bu nedenle fiziki açıdan arkadaşlarından geri kalmaması için özel bir önlem aldı. Tecrübeli sağ bek dünkü antrenmanda oksijen maskesi takarak çalıştı. Maskenin, antrenman eksiği bulunan oyuncularda akciğerlerin gelişmesine yardımcı olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ