MENÜ

Vitor Pereira: Bu futbol yetmez

Eskişehir maçının ardından oyuncularını tebrik eden ve rotayı Atromitos'a çeviren Pereira, “Bu performans bize yetmez. Kapasitemizi daha yukarı taşıyacağız. Eksik isimlerin aramıza katılmasıyla, durdurulması zor bir takım olacağız” açıklamasını yaptı.

Vitor Pereira: Bu futbol yetmez

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Vitor Pereira, Eskişehirspor karşısında oynanan futboldan ötürü oyuncularını kutlarken, daha fazlasını istediğini de sözlerine ekledi.

Gün geçtikçe daha iyi bir takım haline geleceklerini ifade eden Pereira, “Kapasitemizi daha yukarıya çıkaracağımızın, hızlı ve agresif oynayan bir takım olacağımızın sözünü verebilirim. Harika bir taraftarımız var. Onları mutlu edebilmek için çok çalışacağız. Ozan Tufan ve Volkan Şen’in bize katkıları büyük olacak. Sakat ve cezalı oyuncularımızın da aramıza katılmasıyla, durdurulması zor bir takım haline geleceğiz. Eskişehirspor maçını artık geride bırakmalıyız. Şimdi ilk hedefimiz, Atromitos’la Yunanistan’da oynayacağımız mücadeleden iyi bir skorla ayrılmak olacak” ifadelerini kullandı.

‘İlk maçta işi biterelim’

Oyuncularıyla da bir konuşma yaptığı öğrenilen Portekizli teknik adamın, “Tribünleri dolduran ve gönülleri Fenerbahçe sevgisi ile dolu olan büyük taraftarı mutlu ettiniz. Ancak bu yetmez. Şampiyonlar Ligi sebebiyle üzdüğümüz taraftarımızı Avrupa Ligi gruplarına kalarak sevindirmemiz lazım. Güçlü bir yunan ekibi ile oynayacağız. Kendi sahalarında zor yenilmiyorlar. Ancak biz çok kaliteli ve güçlü bir takımımız. Turun düğümünü ilk maçta çözüp, gruplarda yolumuza devam edeceğiz. Bu konuda sizden ciddiyet ve özveri bekliyorum” dediği öğrenildi.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ