MENÜ

Vitor Pereira: 3 gol attık ama fazlasını atabilirdik

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Atromitos ile oynanan rövanş maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Vitor Pereira: 3 gol attık ama fazlasını atabilirdik

UEFA tarafından verilen 2 maçlık cezasının biri, UEFA Tahkim Kurulu tarafından kaldırılınca kulübedeki yerini alan Vitor Pereira, Atromitos karşısında elde edilen farklı galibiyet ve ortaya konulan futboldan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Daha önceki maçlarda kulübede sürekli eşofmanla duran Portekizli hoca, dün akşam ilk kez takım elbise giymişti. Yayıncı kuruluşa açıklama yaparken, buna vurgu yapan ve “Ben de kendimi geliştirdim. Takım elbise giydim bu akşam ve farklı galibiyet geldi” dedikten sonra gülerek devam eden Pereira, “Şaka bir yana, çok iyi bir oyun çıkardık bu akşam. Böyle maçlar hep zorlu geçmiştir. Amacımız turu geçmekti ve kalitemizi ortaya koyarak bunu sağladık. Oyun olarak da rakipten çok daha iyiydik” dedi.

Takımından ofansif anlamda da çok memnun olduğunu vurgulayan Fenerbahçe Teknik Direktörü, “Çok fazla pozisyon ürettik, ofansif yönümüzün iyi olduğunu ortaya koyduk. 3 gol attık ama 7-8 de olabilirdi. Bu akşamki zemin, son lig maçından farklıydı. Bu da teknik kapasitemizi ortaya koymamızı sağladı. Seyir zevkini de yükselttik. Topu kaptırdığımızda iyi pozisyon aldık. Bu sayede neredeyse hiç pozisyon vermedik. Agresiftik. İzleyenler, ‘kolay maç’ diye düşünmüştür ama bunu biz yarattık. Benim için skordan daha önemli bir nokta var; Takım ruhu. Takıma sonradan katılanlar, dışarıda kalanlar, bir süredir oynamayanlar da bu ruhu yansıttı. Bu, beni skordan daha çok mutlu etti. Zaten kupalar, büyük zaferler böyle kazanılır” sözlerini sarfetti.

Mükemmel atmosfer

Son sözlerini taraftara ayıran Pereira, şunları söyledi: “Samimi bir şey söylemek istiyorum. Hayatımda böyle muhteşem bir taraftar görmedim, hiç böyle bir taraftarım olmadı. Mükemmel bir atmosfer yarattılar. İlk dakikadan son dakikaya kadar muhteşem bir destek verdiler. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ