MENÜ

VIP Stoper Serdar Aziz

Ligin ikinci yarısında sadece 224 dakika görev yapan Serdar Aziz, ağrıları olduğu için Antalya maçında da yok. İddialara göre yıldız savunmacı EURO 2016 öncesi ciddi sakatlık yaşamamak adına kendini zorlamıyor. Yönetim de Serdar’ı satmayı planladığından bu duruma ses çıkarmıyor.

VIP Stoper Serdar Aziz

Son 2 senedir adı sık sık İstanbul’un büyük kulüpleriyle anılan Serdar Aziz, 2016’da istikrarsız bir performans sergiliyor. İlk devrede 17 haftanın 16’sında sahada olan başarılı stoper, ikinci yarıdaki 7 maçın ise 4’ünde forma giymedi. Sadece 2 mücadelede 90 dakika sahada kalan Serdar, 20. haftadaki Başakşehir maçında ilk yarı bitmeden sakatlanıp kenara alınmıştı. Geçtiğimiz hafta Rizespor karşılaşmasında 11’de olan milli stoper, bu haftaki Antalyaspor mücadelesinde büyük ihtimalle görev yapamayacak.

Kasığında ağrıları bulunan Serdar’ın oynaması mucize gibi gözüküyor. 25 yaşındaki futbolcunun EURO 2016 öncesi kendini riske etmek istemediği iddia ediliyor. Fransa’daki dev turnuvada mutlaka Ay-Yıldızlı formayı giymeyi hedefleyen Serdar, ciddi bir sakatlık geçirmemek adına ekstra temkinli davranıyor.

Turnuva sonrası satacaklar

Yönetim de bu duruma ses çıkarmıyor. Çünkü Yeşil-Beyazlılar, Fatih Terim’in ilk 11’de oynatmayı planladığı Serdar’ın Fransa’da vitrin yapmasını en az kendisi kadar istiyor. Bursaspor Başkanı Ali Ay, Avrupa Şampiyonası’nda forma giyerek değerini artırması muhtemel Serdar Aziz’i turnuva sonunda 5-6 milyon Euro’nun üzerinde bir rakama satmayı hedefliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ