Arama

Popüler aramalar

Santarelli: Çok güzel bir yaz geçirmeyi hedefliyoruz

FIVB Milletler Ligi'nde mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı, medya gününde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, milllilerin iyi bir seviyede olduğunu dile getirerek, "Öncelikle burada olduğum için çok mutluyum. Benim için Filenin Sultanları'yla birlikte 4. yaz. Teknik ekibime çok teşekkür etmek istiyorum. Çünkü sezona benden önce başladılar. Kendi kulübümün takvimi dolayısıyla aralarına geç katılabildim. Geldiğimde takımın seviyesinin çok iyi olduğunu gördüm. Bu takımla ve aramızdaki genç oyuncularla birlikte çalışmaktan çok büyük keyif alıyorum. Diliyorum ki yaz boyunca da iyi işler çıkartabiliriz. İtalya'daki turnuva ile başlayacağız. İtalya'da seviye gerçekten çok yüksek olacak, bunun farkındayız. Güçlü takımlarla oynayacağız. Günbegün hem oyun tempomuzu hem de seviyemizi artırarak çok güzel bir yaz geçirmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı


Güçlü bir ekibe sahip olduklarını aktaran Santarelli, "Yazın ikinci bölümünde ise VNL Ligi finalleri ve Avrupa Şampiyonası var. Aslında yazın sonunu düşünmek, konuşmak doğru olmaz. Oyunumuzu ve seviyemizi günbegün artırarak hayallerimize ulaşmak istiyoruz. Tabii ki başarmak istediğimiz çok şey var. Bunu başaracak güce sahip olduğumuzun farkındayız. Dünyadaki ve Avrupa'daki takımların seviyesinin farkındayız. Onlarla mücadele etmek için var gücümüzle çalışacağız ve savaşacağız. Diliyoruz ki hayallerimizi gerçekleştirebileceğimiz bir yaz olacak" diyerek sözlerini tamamladı.

TV Rehberi
Hangi maç
Hangi kanalda?
Şimdi Keşfet