MENÜ

Son dakika | Trabzonspor haberleri! Sörloth tarihe geçti

Alexander Sörloth, dün akşamki Galatasaray mücadelesinde attığı golle bu sezon Trabzonspor formasıyla 29 sayıya ulaşarak Şota Arveladze’nin 28 gollük rekorunu geride bıraktı ve Bordo-Mavililer’le bir sezonda en çok rakip fileleri sarsan yabancı oyuncu oldu.

Son dakika | Trabzonspor haberleri! Sörloth tarihe geçti

Fırtına'nın sezona damga vuran golcüsü Alexander Sörloth, dün akşamki Galatasaray mücadelesinde de şovunu yaptı. 24 yaşındaki futbolcu, ilk olarak 41. dakikada penaltı kazandırdı. Beyaz noktadan vuruşu kullanan Sosa, topu ağlarla buluşturdu. Yıldız oyuncu, karşılaşmanın uzatma dakikalarında da sahneye çıktı. 90+5’te Galatasaray ceza sahasının sol çaprazından içeri giren Sörloth’un vuruşu, kaleci Okan’ın bacaklarının arasından ağlarla buluştu. Sörloth, bu golle ligdeki gol sayısını 21’e yüksetti ve krallık yarışındaki liderliğini sürdürdü.

Haberin Devamı

Tecrübeli futbolcu, ek olarak bu golle bu sezon Trabzonspor formasıyla 29 sayıya ulaşarak Şota Arveladze’nin 28 gollük rekorunu geride bıraktı ve Bordo-Mavililer’le bir sezonda en çok rakip fileleri sarsan yabancı oyuncu oldu.

YORUM YAZ