MENÜ

SON DAKİKA | Beşiktaşlı Umut Nayir'den corona virüs açıklaması

Son dakika haberi... Beşiktaş'ın genç golcüsü Umut Nayir, corona virüs testinin negatife döndüğünü ancak kalan maçlarda forma giyemeyeceğini açıkladı.

SON DAKİKA | Beşiktaşlı Umut Nayir'den corona virüs açıklaması

Beşiktaş'ın genç golcüsü Umut Nayir bir süredir sahalardan uzaktı. Genç futbolcu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 24 Haziran'da pozitif çıkan corona testinin bugün negatife döndüğünü bildirdi.

Haberin Devamı

Umut Nayir'in açıklamasının tamamı şu şekilde:

"24 Haziran günü pozitif sonuçlanan corona testim bugün ilk defa negatife döndü çok şükür. Semptomatik bir etkisi olmasa da sezonun devam ettiği bir dönemde uzun süre bu süreçle karşılaşmak mental anlamda çok zorladı beni. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler.

TFF protokolleri gereği sahaya geri dönebilmek için 5 gün arayla 3 test sonucunun arka arkaya negatif çıkması gerekiyor. Bu nedenle sezonun kalanında da takımımla sahada olamayacağım.

Sezonun bu kritik haftalarında hem kendim için hem takımım için güzel hayallerim vardı. Bireysel anlamda takımdan uzak kalmanın hayal kırıklığını yaşasam da inşallah takım arkadaşlarım hedefimizi gerçekleştirecek. Tekrar teşekkür ediyorum desteğini esirgemeyen herkesten."

YORUM YAZ