MENÜ

Victor Valdes'e ikinci darbe!

Manchester United'ın 33 yaşındaki kalecisi Victor Valdes, yaz transfer sezonunda hiçbir takıma gidemezken İspanyol kaleciye son darbe teknik direktörü Van Gaal'den geldi.

Victor Valdes'e ikinci darbe!

Manchester United iki İspanyol kalecisiyle ciddi sorunlar yaşıyor.

De Gea Real Madrid'e gidememesi yüzünden kulüp ve teknik direktör Van Gaal'i suçlarken bir diğer kaleci Victor Valdes de transfer dönemini boş geçince takımdan iyice dışlandı.

İpler tamamen koptu

Manchester United'ın iki sezondur ciddi şekilde eleştirilen teknik direktörü Van Gaal, Valdes'i 21 yaş altı takımla maçlara çıkmak istememekle suçlamıştı. Hollandalı, son olarak Valdes'i Şampiyonlar Ligi kadrosuna da almayınca ipler tamamen koptu.

Ocak ayında gönderilecek

Valdes'in Kırmızı Şeytanlar'la olan sözleşmesi bu sezon sonu bitiyor ancak United onu devre arası transfer döneminde hernagi bir bonservis bedeli talep etmeden göndermeyi plânlıyor.

Bilindiği üzere, Beşiktaş Valdes'le bir süre ilgilenmiş ancak Şenol Güneş ciddi sakatlığı bulunan tecrübeli ismi veto etmişti. Valdes de elinde İstanbul uçak bileti olmasına rağmen havalimanından geri dönmüştü.

Pedro da Van Gaal'i suçladı

Barcelona'dan Chelsea'ye transfer olan İspanyol forvet Pedro da, eski takım arkadaşını savundu ve Van Gaal'in Valdes'e davranış biçimini hakkaniyetli bulmadığını belirtti. Manchester United yerine Chelsea'yi seçmesinin sebebini de Van Gaal'in varlığı olarak gösterdi.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ