MENÜ

VFŞL Kış Mevsimi Finali'nin son bileti Dark Passage'nin oldu

Beşiktaş Esports’u yenen Dark Passage, VFŞL Kış Mevsimi Finali’nin son biletini kaptı.

VFŞL Kış Mevsimi Finali'nin son bileti Dark Passage'nin oldu

Play-off’lara katılacak son takımı belirleytecek olan Dark Passage – Beşiktaş Esports maçının kazananı Dark Passage oldu.

Haberin Devamı

Bir dönemin şampiyonluklar takımı olan DP, bu sezon da play-off’lara katılmaya hak kazandı. Lig aşamasında puan tablosunda eşit olduğu rakibi Beşiktaş Esports ile tie-break maçında karşılaşan Kaplanlar, maçın başında geri düşmelerine rağmen sonuca gitmeyi başaran ekip oldu.

Maça kötü başlayan ve çok fazla geri düşen taraf DP oldu. Şampiyon seçimlerinden dolayı da oyunun orta ve ileri aşamalarında güçlenmesi beklenen Kaplanlar, beklenildiği gibi oyunun ortalarında yavaş yavaş geri dönmeye başladı. Beşiktaş Esports ise maçın başında tam dört kule alarak rakibinin önüne geçmeyi başardı. Beşiktaş’a dur diyen takım savaşında ise Backlund’un oynadığı Ryze yüksek hasarıyla takım savaşında öne çıktı.

Haberin Devamı

DP öne geçmesine rağmen yaptığı hatalarla Beşiktaş maçtan kopmadı. Son takım savaşlarında oldukça iyi işler yapan Beşiktaş’ı durduran ise yüksek hasara sahip Ryze oldu. Bu sonuçla beraber Dark Passage play-off’lara katılan son takım oldu.

PlayerBros

YORUM YAZ