MENÜ

Veteran badmintonculardan 61 madalya

Milliler, Veteranlar Balkan Şampiyonası’nda dağıtılan 83 madalyadan 61’ini kazanma başarısı gösterdi.

Veteran badmintonculardan 61 madalya

Türkiye Badminton Federasyonu tarafından eski federasyon başkanı Prof. Dr. Faik İmamoğlu anısına düzenlenen Veteranlar Balkan Şampiyonası’nda milli sporcular 61 madalya kazandı.

Ankara’daki Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde organize edilen şampiyonada, Türkiye’nin yanı sıra Bulgaristan, Sırbistan, Yunanistan, Moldova, Hırvatistan, Makedonya’dan 103 sporcu madalya mücadelesi verdi.

Şampiyonada artı 35, artı 40, artı 45, artı 50, artı 55, artı 60, artı 65 ve artı 70 olmak üzere 8 yaş grubunda müsabakalar yapılırken, milli sporcular, dağıtılan 83 madalyadan 11’i altın, 16’sı gümüş ve 34’ü bronz olmak üzere 61’ini alma başarısı gösterdi.

2017 yılı Türkiye şampiyonu ve geçen senenin artı 45 yaş tek erkekler kategorisinde Balkan ikinciliğini kazanan Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, badmintonu 7’den 70’e herkese tavsiye ederek, "Dede ile torunun, baba ile oğlunun, anne ile kızının bir arada oynayabildiği bir spor dalı. Bu anlamda zevkli ve eğlenceli dakikalar geçirebilirler. Şampiyonaya katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ