MENÜ

Vedat Muriç'te Ersun Yanal etkisi

Bu sezon kariyerinin en verimli dönemini geçiren Vedat Muriç’in bu gelişiminde Ersun Yanal’ın antrenman metodunun etkisinin büyük olduğu ortaya çıktı. Kosova Milli Takımı Teknik Direktörü Bernard Challandes de öğrencisinin Fenerbahçe’deki fiziksel gücünün gelişmesini öne çıkardı.

Vedat Muriç'te Ersun Yanal etkisi

Fenerbahçe’nin bu sezon ligde gösterdiği performansla ayakta alkışlanan futbolcusu Vedat Muriç’in başarısındaki sır dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Kariyerinin en başarılı sezonunu geçiren Muriç, teknik direktör Ersun Yanal’ın liderliğinde ciddi bir gelişim gösterdi. Sezon başından beri hiç idman kaçırmayan, sakat olduğu zamanlarda bile programını aksatmayan Kosovalı futbolcu, Yanal’ın antrenman metotlarından olumlu yönde etkiledi. Ersun Yanal’ın özellikle fizik gücüne hitap eden antrenmanlarından iyi bir geri dönüş alan 25 yaşındaki forvet, kariyerinde ciddi bir seviye atladı.

Yakın takip

Bu durum Kosova Milli Takımı’nda da izleniyor. Kosova’nın teknik direktörü Bernard Challandes de sık sık öğrencisinin Fenerbahçe’deki performansını takip ediyor. EURO 2020 play-offları yolunda Muriqi’ye çok ihtiyacı olan ve öğrencisiyle fırsat buldukça iletişime geçmeye çalışan Challendes, oyuncusunun fiziksel kuvvetinden çok memnun kalıyor.

Haberin Devamı

Bilhassa bileğinden sakatlandığı dönemi çabuk atlatmasına da çok sevinen Bernard Challandes, bu şekilde devam etmesini sürekli yineliyor. En başından beri Muriç’in Fenerbahçe’de olmasını isteyen Kosova’nın teknik direktörü, en büyük kozunun bu performansından mutlu oluyor. (Skorer)

YORUM YAZ