MENÜ

Ve Üstünel açıkladı!

“Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten, yardımcısı Gökmen Özdemir aracılığıyla bana önce telefon mesajı yoluyla, sonra da telefon ettirerek Ercan Saatçi'nin elinde şahsımla ilgili küfür ettiğime dair görüntülerin mevcut olduğunu iletmiştir”

Ve Üstünel açıkladı!

Her şey Ercan Saatçi’nin 3 yıl önce Fenerbahçe TV’de katıldığı bir programda Galatasaray’a ettiği küfrün internete düşmesiyle başladı. Karşılıklı demeç savaşlarının ardından, Etiler’deki ünlü İtalyan restoranı Da Mario’da yenen yemek fitili ateşledi. İddiaya göre bu yemeğin yendiği gecede cep telefonundan aranan Haldun Üstünel, “Onların da elinde sizin Fenerbahçe’ye küfrederken çekilmiş görüntüleri var, yayına koyarlar” denilerek tehdit edilmişti. Kimliği merakla beklenen bu şahsı ve olaya adı karışanları, Haldun Üstünel dün A.A. muhabirine anlattı.

Haberin Devamı

‘Tehdit mesajı telefonumda duruyor’
Üstünel, bu açıklamayı kulübün resmi internet sitesine değil de, ajansa yapmasının sebebini, “Şahsımın adının geçtiği bir olaya Galatasaray’ı alet etmek istemedim” sözleriyle açıkladı. Üstünel şöyle devam etti: “02.11.2009 tarihinde saat 20.53’te gazeteci Gökmen Özdemir tarafından telefonuma gönderilen SMS mesajında aynen şu ifadeler yer almaktadır. “Ercan’a sizin görüntüler gidiyormuş. Fener’e küfrederken. Polat, Sezgin ve senin.” (Bu mesaj hala telefonumda kayıtlı olarak bulunmaktadır.) Bu mesajla yetinmeyen İbrahim Seten daha sonra yine yardımcısını kullanarak şahsıma telefon açtırmış ve şu sözlerin bana iletilmesini istemiştir: “Ercan Saatçi’nin elinde küfür görüntülerinin olduğu bir kaset var. Ve bunu yayınlayacaklar.” Bu sözler üzerine ben de ellerinde ne görüntü var ise yayınlamalarını, bu konuda hiçbir çekincem olmadığını yardımcısı aracılığıyla İbrahim Seten’e sert bir şekilde aksettirdim.”

YORUM YAZ