MENÜ

..Ve korkulan oldu

Wolfsburg sınavı öncesinde Beşiktaş sakatlıklardan çok çekiniyordu, korkulan başa geldi. İsmail, Rüştü, İbrahim Toraman, Tello ve Nihat'ın oynamasının zor olduğu açıklandı.

..Ve korkulan oldu

Süper Lig’de Ankaragücü’nü deviren Beşiktaş, Wolfsburg sınavı öncesinde ağır yaralı... Üst üste fiziksel açıdan yıpratıcı maçlara çıkan ve dinlenme şansı bile bulamayan Siyah-Beyazlılar’da tam 5 futbolcunun Ankaragücü maçında sakatlandığı ortaya çıktı. Dün yapılan ter idmanına Ankaragücü maçında sakatlanan Nihat Kahveci, İsmail Köybaşı, Rüştü Reçber, Rodrigo Tello ve İbrahim Toraman katılmadı. Ayrıca daha önceden sakatlıkları bulunan Filip Holosko, Rıdvan Şimşek ile Matias Delgado da çalışmada yoktu.

Haberin Devamı

Haberler çok kötü
Kulüp doktoru Devrim Urgun, sakatlığı bulunan 5 futbolcunun da durumunun çok ciddi olduğunu dile getirdi. İsmail Köybaşı’nın her iki ayak bileğine de ciddi darbeler aldığı ve ezikler oluştuğu belirtildi. Rüştü’nün de darbeye bağlı olarak bel ve kalça spazmı bulunduğu ifade edildi. İbrahim Toraman’ın sol diz ve üst kasta darbeye bağlı ödem oluştuğunu söyleyen Urgun, Tello’nun sağ arka adalesinde çekme olduğunu açıkladı.

YORUM YAZ