MENÜ

Ve Keita gitti!

Sarı-Kırmızılılar, Fildişili futbolcunun Al Sadd'a satıldığını sabahın ilk ışıklarıyla duyurdu. Olay adamın Galatasaray macerası beklenenden kısa ama çok hareketli geçti.

Ve Keita gitti!

Galatasaray’a geçtiğimiz sezon başında büyük umutlarla ve önemli bir bonservis bedeli ödenerek alınmıştı... Taraftarların en çok ilgi gösterdiği oyuncuların başında gelen Abdul Kader Keita’nın ayrılışı beklenenden hayli çabuk oldu. Yeniden yapılanma sinyalleri veren
Sarı-Kırmızılı kulübün Fildişi’li futbolcu için Katar kulübü Al Sadd ile yaptığı sıkı pazarlıklar önceki gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Ve işte tam da bu sebepten ötürü yıldız futbolcunun Galatasaray ile bağlarının tamamen koptuğu, kulübün resmi internet sitesinde sabahın ilk ışıklarıyla, saat 08.57 itibariyle duyuruldu.

5 gol 9 asist 1 kırmızı!
Sarı-Kırmızılı takımın formasıyla 27 maça çıkan ve 5 gol 9 asistlik bir performans sergileyen Keita’nın zihinlere kazınan olayı ise Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart oldu. Bir ikili mücadele sırasında Roberto Carlos’a yumruk atan Galatasaraylı oyuncu oyundan atılmış ve takımı da karşılaşmayı kaybetmişti. Giderken Galatasaray’a para kazandıran ve kendi ücretini de katladığı öğrenilen Keita’ya kulübün resmi internet sitesi aracılığı ile başarı mesajı yayınlandı.

Haberin Devamı

KEITA'NIN ATLETICO MADRID'E ATTIĞI GOLLER

YORUM YAZ