MENÜ

...Ve Instagram geldi!

Instagram'ın resmi Evrensel Windows uygulaması, nihayet kullanıma sunuldu!

...Ve Instagram geldi!

Instagram'ın bir Evrensel Windows uygulaması hazırlığında olduğunu ve uygulamanın neredeyse hazır olduğunu dünkü haberimizde duyurmuştuk. Söz konusu resmi Universal Windows Platform (UWP) uygulaması nihayet bugün itibariyle Windows Store üzerinden kullanıma sunuldu!

Haberin Devamı

Uygulamanın ayrıca bir iOS girişi olduğu da belirtiliyor. Söz konusu giriş, Facebook'un birkaç yıl önce bünyesine kattığı 'Osmetta' araçları üzerinden sunuluyor. Uygulamanın beta sürümünü kullanmak isteyenler için ise karşılaşabilecekleri olası sorunlar şöyle: Bu sürümde Facebook üzerinden oturum açmak mümkün değil, "Paylaş" işlevselliği çalışmıyor ve bazı diğer sorunlar da örneğin uygulamanın çökmesi gibi sorunlara yol açabiliyor.

Diğer yandan Instagram'ın bu versiyonu temelde iOS üzerinden nakledildiği için birçok harika özelliği de beraberinde getiriyor.

Özel tasarımlı filtreler sunan uygulamada fotoğrafları düzenlemek ücretsiz. Fotoğrafların parlaklığını, renk karşıtlığını ve doygunluğunu, gölgeleri, vurguları ve perspektifi değiştirerek kaliteyi arttırabiliyorsunuz. Takip etmeniz için size özel önerilen hesapları görebiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza doğrudan özel fotoğraflar ve video mesajlar gönderebiliyorsunuz.

Haberin Devamı

Uygulama her ne kadar Evrensel Windows Platformu uygulaması olarak lanse edilse de, halihazırda mobil cihazlara indirilebiliyor. Yapmanız gereken tek şey bu adrese gitmek.

Resimlerle: 90'lardan kalan 22 fosil web sitesi!



Daha fazlası için www.chip.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.
YORUM YAZ