MENÜ

Ve Havutçu kalıyorVe havutçu kalıyor

Başkan Yıldırım Demirören, Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu'yla buluştu, hoca konusuna noktayı koydu: Tayfur Hoca'nın, getireceğimiz isimlerden ne eksiği var? Yabancı bir yardımcı hoca getiririz, gelecek sezon aynı teknik heyetle yola devam ederiz.

Ve Havutçu kalıyorVe havutçu kalıyor

Bernd Schuster’in gidişi sonrasında teknik direktörlük koltuğuna oturan Tayfur Havutçu’nun sezon bitince görevini bir başka isime bırakması bekleniyordu. Ancak genç çalıştırıcının takım üzerindeki olumlu etkisi ve Türkiye Kupası zaferi tüm planları değiştirdi. Kayseri’den kupayla dönen Cengiz Zülfikaroğlu ve Serdal Adalı’yla bir toplantı yapan Başkan Yıldırım Demirören, “Bence bu hoca işini fazla uzatmaya gerek yok. Tayfur Havutçu’nun, getireceğimiz hocalardan eksiği yok. Süper Lig’i, Türkiye’yi ve Beşiktaş’ı çok yakından tanıyor. Bu teknik heyete sembol isimlerden iki tane daha hoca ekleyelim ve yabancı bir yardımcı antrenörle kulübeyi güçlendirelim” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Asla geri çevirmem’

Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu da, Başkan’ın bu görüşünü destekleyince Beşiktaş’ta teknik direktör konusu tatlıya bağlanmış oldu. Tayfur Havutçu da, “Beşiktaş’ta verilen görevi asla reddetmem” diyerek, kalmak istediğini dile getirdi.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ