MENÜ

..Ve gözler sandıkta!

Beşiktaş bugünkü tarihi kongrede 33. başkanını seçiyor. İki dönemdir Kartal'ın patronu olan Yıldırım Demirören ile bir önceki dönem ikinci başkanlık görevini üstlenen Murat Aksu sandıkta kozlarını paylaşıyor. Akatlar'da saat 10.00'da başlayan genel kurulda oy kullanma işlemi 17.00'de sona erecek. Demirören bir kez daha seçilirse tarihe geçecek, Aksu kazanırsa yeni bir sayfa açmaya çalışacak.

..Ve gözler sandıkta!

Beşiktaş’ta aylardır esen kongre heyecanı bugün tavan yapıyor... Siyah-Beyazlılar’ın Olağan Seçimli Genel Kurulu Akatlar Cola Turca Arena’da gerçekleştiriliyor. Saat 10.00’da başlayan toplantıda, 5.5 yıldır görevde bulunan Yıldırım Demirören ile eski yöneticilerden Murat Aksu, başkanlık koltuğu için kıyasıya bir mücadele içerisine girecek. Çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek olan kongrede, 12 bin 800 üye oy kullanabilecek. Saat 10.00’da başlayan oy verme işlemi, 17.00’de sona erecek ve sayım işlemine geçilecek. Toplam 20 sandıkta oy kullanacak olan üyeler, yeni başkan ve yönetimi belirleyecek. Siyah-Beyazlı kulübün yeni idarecileri ve başkanı, tam 3 yıl boyunca görev yapacak.

KAPIDA KARŞILADILAR

Yıldırım Demirören ve Murat Aksu, yönetim kurulu adayları ile birlikte üyeleri kapıda karşılarken, diğer kurulların seçimine katılan üyeler de salon dışında kulis yaparak oy istediler.

Haberin Devamı
YORUM YAZ