MENÜ

Ve Fenerbahçe'de Sofiane Feghouli bitiyor

Bu sezon transfer bombalarını ardarda patlatan, lig şampiyonluğu dışında UEFA Avrupa Ligi'nin de favorilerinden biri durumuna gelen Fenerbahçe'de Sofiane Feghouli harekâtında da sona gelindi. Valencia'nın 30 milyon euroya sağ kanada Rodrigo'yu alması da, Feghouli'nin İspanyol ekibinden ayrılma olasılığını artırıyor.

Ve Fenerbahçe'de Sofiane Feghouli bitiyor




Fenerbahçe, Sofiane Feghouli'yi de kadrosuna katmak üzere...

Menajeri İstanbul'da olan 25 yaşındaki Cezayirli sağ kanat için taraftalar anlaşmaya varırken, Valencia'nın da bonservis bedelinde zorluk çıkarmayacağı öğrenildi.

Bonservis gerçeği!

3,5 sezondur Valencia forması giyen Feghouli'nin menajeri iki gün boyunca Sarı Lacivertli kulüple görüşmelerde bulundu ve taraflar arasında büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Feghouli'nin 15 milyon euro olan bonservis bedelinin ise 8 milyon euro civarında olduğu ve İspanyol ekibinin transferde zorluk çıkarmayacağı öğrenildi.

Rodrigo transfer işaret olabilir

Geçtiğimiz sezonu Valencia'da kiralık olarak geçiren ve 31 maçta görev yapan bir başka sağ kanat oyuncusu Rodrigo'nun bonservisini tam 30 milyon euroya Benfica'dan alan Valencia, oyuncuyu sağ kanatta düşünüyor. Böylece Feghouli'ye de kulübe yolu gözüküyor.

Başta 2014 Dünya Kupası'nda Cezayir Milli Takımı'nda gösterdiği başarılı performansla (4 maçta 1 gol, 3 asist) uzun süredir Avrupa devlerinin radarında olan Feghouli'nin de yedek kalmaya sıcak bakmadığı ve kendisini ciddi şekilde isteyen Fenerbahçe'ye gelmeye "Evet" dediği belirtildi.

Hafta içi kulübün Feghouli'yi resmi internet sitesinden yalanlama sebebinin ise SPK VE KAP olduğu düşünülüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ