MENÜ

Varsa yoksa Eren

Forvet bölgesini güçlendirmek için çalışan Trabzonspor, Eren Derdiyok için Galatasaray’ın kapısını tekrar çalacak. Bordo-Mavililer’in teklifi yine aynı olacak ve Sarı-Kırmızılı yöneticilere, “2.1 milyon Euro’luk alacağının yarısını siz yarısını biz ödeyelim” denilecek.

Varsa yoksa Eren

Dört koldan transfer çalışmalarına devam eden Bordo-Mavililer, Dame N’Doye’nin ayrılığı ve Hugo Rodallega’nın da gitmek istemesi nedeniyle forvet transferinde gaza bastı.

Ünal Karaman’ın raporu doğrultusunda Galatasaray’da fazla forma şansı bulamayan ve teknik direktör Fatih Terim’in gelecek planları arasında yer almayan Eren Derdiyok için harekete geçen Fırtına, geçtiğimiz günlerde tecrübeli oyuncu için ilk temasları kurmuştu. Sarı-Kırmızılılar’a “1 sene bizde kiralık oynasın. Ücretini de yarı yarıya ödeyelim” teklifi sunulmuştu. Ancak senelik 2.1 milyon Euro (11 milyon TL) kazanan İsviçreli futbolcunun maliyetinden kurtulmayı planlayan Aslan, bu öneriyi düşünmek için süre talep etmişti.

Sözleşmesi bitiyor

Kamp için çalışmalara başlayan Karadeniz ekibi ise Galatasaray’ın kapısını gelecek hafta bir kez daha çalacak ve önerisini tekrarlayacak. Galatasaray’da bir geleceği olmadığının farkına
varan ve bu nedenle de yeni teklifleri değerlendirmeye alan Eren Derdiyok ise gelişmeleri yakından izliyor. Gelecek hafta yapılacak kritik görüşme golcü futbolcunun kaderini belirleyecek.
Eğer Sarı-Kırmızılı kulüp Trabzonspor’un deneyimli oyuncu için yapacağı teklife bir kez daha olumsuz yanıt verirse Fırtına listesindeki diğer isimlerle anlaşmak için düğmeye basacak. Öncelik ise yine kiralık ya da bonservissiz oyuncular.

Haberin Devamı
YORUM YAZ