MENÜ

Van Persie yine yedek

Eskişehir maçının ikinci devresinde şans bulan Hollandalı süperstar, yüzde 100 performansına henüz ulaşamadığı için Atromitos sınavına da, yedek kulübesinden başlayacak.

Van Persie yine yedek

Sarı-Lacivertliler’in dünyaca ünlü yıldızı Robin van Persie’nin, önümüzdeki perşembe günü Atromitos’la oynanacak Avrupa Ligi Play-Off maçına ilk 11’de başlayıp başlamayacağı büyük bir merak konusu haline gelmişti.

Süper Lig’de 2-0 kazanılan Eskişehirspor maçının 63. dakikasında Fernandao’nu yerine oyuna giren Hollandalı forvetle ilgili teknik direktör Vitor Pereira’nın kararını verdiği öğrenildi. Alınan bilgiye göre Pereira, süperstarını henüz tam olarak hazır olmadığı için tıpkı Es Es maçında olduğu gibi yedek bırakmayı planlıyor.

Rize’ye kadar hazır

Shakhtar’la oynanan rövanş maçı öncesi sağ arka adalesindeki sertleşme sebebiyle bu sınavı tribünden izleyen van Persie’yi, yüzde 100 hazır olmadan ilk 11’de başlatmak istemeyen Portekizli çalıştırıcının ayrıca, lig maçında başarılı bir performans ortaya koyan hücum hattını da bozmak istemediği bildirildi. Deneyimli hocanın, 23 Ağustos’ta Çaykur Rizespor’la deplasmanda oynanacak lig maçında, 32 yaşındaki forveti sahaya süreceği konuşuluyor.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ