MENÜ

Van Persie taraftarları çıldırttı!

Takımı 4-1 yenildi, arkadaşları boynu bükük soyunma odasının yolunu tuttu. Van Persie’nin ise keyfine diyecek yoktu. Manchester’lı oyuncularla şakalaştı, “Benim için çok özel akşamdı” açıklaması yaptı...

Van Persie taraftarları çıldırttı!

Robin van Persie’nin Manchester United maçından sonraki tavırları Fenerbahçeli taraftarları hem kahretti hem de öfkelendirdi.

Geldiği günden bu yana bir türlü bekleneni veremeyen Hollandalı oyuncu, 4-1’lik farklı yenilgi ve kötü futbola rağmen 90 dakika sonunda son derece keyifliydi...

Takım arkadaşları son derece üzgün bir şekilde, başları yerde soyunma odasının yolunu tutarken, RvP sahada kaldı. Eski takım arkadaşları olan Manchester United’lı oyuncularla şakalaştı, etrafa gülücük dağıttı.

‘5-6 olmaması için...’

Hollandalı yıldızın basına verdiği demeç de bu tavırlarının üzerine tuz biber oldu. Van Persie, “Çok özel bir akşamdı benim için. Beni burada alkışlayarak onore ettiler. Maç 3-0’dan sonra bizim için çok zorlaştı. 5-6 olmaması için çok çalıştık! Bizim için kötü bir sonuç ama çok da fazla şikayet etmememiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ