MENÜ

Van Persie: Taraftarlara borcumu ödedim!

Fenerbahçe kariyerinin en güzel gününü Galatasaray maçıyla yaşadığını anlatan Robin van Persie, “Bir süredir özel çalışıyorum. Bu çalışmalar yeniden güçlenmemi sağladı. İdmanların yeni şekli de performansımı artırıyor. Yükselişimi buna bağlıyorum” dedi.

Van Persie: Taraftarlara borcumu ödedim!

Fenerbahçe’de derbi sonrasının en çok konuşulan ismi tartışmasız Robin Van Persie… Hollandalı yıldız, attığı iki golün yanı sıra, takım ve taraftar ile bütünleşmesiyle de sarı lacivertlilere en çok faydayı sağladığı dönemi yaşıyor. 2 golle kazandırdığı Galatasaray derbisi sonrası hissettiklerini sorduğumuz Robin Van Persie şunları söyledi:

Galatasaray’a gol atmak benim en büyük hayalimdi. Çünkü buraya geldiğimden beri herkesin tek söylediği, gerçek Fenerbahçeli olabilmek için Galatasaray’a gol atmam gerektiğiydi…

Fenerbahçeliler o tişörte akın etti!

ÜSTÜME DÜŞENİ YAPTIM

- Stada girdiğimizde tribünlerin tamamen dolu olduğunu gördüm. Taraftarlarımıza baktım ve onlara bir borcum olduğunu düşündüm.

- Sanırım goller atarak üstüme düşeni yaptım ve onlara borcumu ödedim.

- Gollerden sonra çılgınca sevindim. Hayatım boyunca unutamayacağım kadar güzel bir akşamdı.

- Fenerbahçe kariyerimin en güzel günüydü. Her yönüyle özel anlar yaşadım.

İşte Fenerbahçe'nin ilk transferi! Sosyal medyadan duyuruldu...

HEM ÇALIŞIYOR HEM EĞLENİYORUZ

- Ben 8 yaşımdan beri futbolun tüm gereklilikleri üzerine çalışıyorum. Pozisyon eğitimi, takım oyunu üzerine eğitimler aldım. Advocaat’ın gelişi ile birlikte çok sevdiğim ve alışkın olduğum antrenman sistemine döndüm.

- Takımın kondisyoneri Fatih Yıldız ile birlikte bireysel ihtiyaçlarıma yönelik çalışmalar yaptık. Bu da fiziksel olarak yeniden güçlenmemi sağladı. Advocaat, Fatih Yıldız’a çok güveniyor ve onun istediklerini yapmamı söylüyor.

- Şu an gerek bireysel gerekse takım ile birlikte yaptığımız antrenmanlarda çok eğleniyoruz.

- Eğlenceli ve mutlu geçen çalışmalar sahadaki performansımı da artırıyor. Son dönemdeki yükselişimi bu ortama bağlıyorum.

Advocaat'tan Galatasaray'a ret!

O HALA HOLLANDA’NIN EN İYİ SANTRFORU!

- GALATASARAY karşısında iki gol atarak yıldızlaşan Robin van Persie, ülkesi Hollanda’da da geniş yankı uyandırdı...

Hollanda’nın geçmiş dönem forvetlerinden Youri Molders, katıldığı bir televizyon programında “Van Persie, ilk fırsatta milli takıma geri çağrılmalı” derken Hollanda Milli Takımı’nın eski teknik direktörü Bert van Marwijk de “Bu kadar eleştirinin ardından onu geri çağırmak akıllıca olur. O hala Hollanda’nın en iyi santrforu” ifadelerini kullandı.Portakallarla 101 kez maça çıkan 33 yaşındaki oyuncu son olarak 13 Ekim 2015’teki Çek Cumhuriyeti maçında görev almıştı.

Kaynak: Hürriyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ