MENÜ

Van Persie: Farkı kapatacağız

“Yaptık, yine yaparız” diyen teknik direktör Advocaat’tan sonra bir iddialı açıklama da Van Persie’den geldi. Hollandalı yıldız, “Zirveyle aramızdaki farkın önemi yok” dedi ve ekledi: 'Farkı kapatacağız'

Van Persie: Farkı kapatacağız

Fenerbahçe, Antalyaspor’a 1-0 kaybedince 14. hafta sonunda Başakşehir ve Beşiktaş’ın 7 puan gerisine düşmüştü. Bu durum taraftarlar arasında karamsar bir tablo oluşmasına neden oldu.

Ancak Advocaat, öğrencileriyle yaptığı konuşmada, “Bu yarışın daha ikinci devresi de var. Daha önce de geriye düştük ancak rakiplerimizi yakaladık. Bunu yine yapacağız” diyerek takımına olan güvenini dile getirmişti. Robin van Persie’den de benzer bir açıklama geldi. Ağrıları nedeniyle Antalya maçının kadrosunda yer almayan 33 yaşındaki futbolcu, zirveyle aradaki farkı kapacaklarını söyledi.

İlk 11’e geri dönüyor

Van Persie, “Antalya maçının zorlu geçeceğini biliyorduk ve maalesef kaybettik. Şu anda 7 puan gerideyiz ancak bizim için bunun bir önemi yok. Biz bu farkı kapatacak kaliteye sahibiz. Ligin bitmesine daha çok var. Rakiplerimiz de kayıp yaşayacak. Biz bundan sonra yolumuza galibiyetlerle devam edersek, yeniden zirveye yaklaşır hatta liderliğe yükseliriz” ifadelerini kullandı. Bu arada ağrıları büyük ölçüde azalan Robin van Persie’nin hafta sonundaki Gençlerbirliği maçında 11’deki yerini alması bekleniyor.

Yusuf Dursun


Antalyaspor'a kaybeden Fenerbahçe'de taraftar faturayı Çakır'a kesti


Haberin Devamı
YORUM YAZ