MENÜ

Van Persie'den iddialı açıklama!

Fernandao’dan formayı kapan Van Persie, iyi futboluna rağmen bir türlü ağları sarsamadı. Hollandalı yıldız, “Gol sırası bana geldi. Kayseri karşısında şanssızlığımı yeneceğim” dedi.

Van Persie'den iddialı açıklama!

Sarı-Lacivertliler’in Hollandalı yıldızı, birçok kez yedek kalmaktan ve 90 dakika süre alamamaktan şikayetçi oldu. Vitor Pereira, en son Bursaspor deplasmanında kulübede oturttuğu Van Persie’yi son haftalarda ilk 11’e monte etti.

Tecrübeli futbolcu Beşiktaş, Lokomotiv Moskova ve Braga mücadelelerinde 90 dakika sahada kaldı, Akhisar karşısında ise 84 dakika oynadı.

Bu karşılaşmalarda başarılı bir futbol sergileyen RvP, gol konusunda ise pek şanslı değildi. Van Persie, “Son dönemde çok kritik maçlar oynadık. Ben gol atamasam da arkadaşlarım gol yollarında etkili oldu. Ben de yaşadığım bu şanssızlığa Kayserispor karşısında son vermek istiyorum. Taraftarımız önünde gol hasretimi bitireceğime inanıyorum” ifadelerini kullandı.

1 aydır gole hasret

Bu sezon 37 resmi maçta 14 kez fileleri havalandıran Robin van Persie, son gol sevincini ligde 12 Şubat’ta Kasımpaşa ile oynanan mücadelede penaltı atışıyla yaşamıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ